Saturday, 16 July 2011

PETUA: menajamkan pisau

hah bg kita yg suka memasak ni pasti nak pisau tajam2 kan baru syok nak memotong bahan2... jadi kalo tiba2 pisau tu tumpul n takda pengasah... jgn risau... cuba tgk tingkap dapur tu kalo tingkap naco mudah lah... sebab apa mudah??? caranya: asah je pisau kat naco tu kedua2 belah... nah tgk hasilnyer pisau anda tajam serta merta.... mudah kan? kan?.......


P/s: ni  petua bg umah yg ada tingkap naco tu...... hehehehe

apam mushroom



try buat apam mushroom ni kat sekolah... dah ada order dr kawan rakan sekerja.... sebanyak 200 biji untuk besday anak dia.... tq pn fauzimah....

anda pun boleh order.... rm30=100 biji...ada inti stawberi, blueberry....

my new bf mr BM :)

hai... i sebenarnya dah lama teringin nak beli bread maker... kebetulan i jadi ahli cosway so ada breadmaker jenama empress... excited nak makan roti buatan sendiri... order BM ni lama gak... masa i bercuti di kl awal jun hari tu org cosway call my BM dah sampai;;;; happy\


ni lah bf baru saya... ahhhahha mr BM

dah siap bakar......sedapnyeeeeeeeeeeeee

Friday, 22 April 2011

Cara-cara pembelian dan hubungi saya....

1- barang yang telah dibeli tidak boleh dikembalikan.
2-setiap kos penghantaran adalah ditanggung pembeli. bayaran tambahan dikenakan untuk urusan pos.(rm5 untuk pos laju). dan mengikut berat.
3. setiap barang akan diteliti keadaannya.maknanya kalo rosak tidak akan di jual.. ini bermakna barang yang di hantar pada anda adalah dalam keadaan baik
4. anda boleh memilih item, dan maklumkan kepada saya melalui:

                                  sms : 019-9000228 atau
                                  email: emmyboutique@gmail.com

dan saya check status item masih ada @ tidak dan bersama kos pos sekali.....
5. pembayaran boleh dilakukan melalui akaun:
                    
   maybank: 163064191381 atas nama  Nazida bt Ibrahim
   bank islam : 06-019-02-039168-8 atas nama Nazida bt Ibrahim

mudahkan???? so apa tunggu lagi...... selamat bergumbira berbelanja di blog saya.....

terima kasih semuaaaaaaaaaaa :)



Baju Kurung Warisan Anggun -ready stock SET 49

baju kurung asli/ susun tepi
Material kain: washable jaquard 1 Malaysia


                                            saiz  S                                    saiz M


                                            saiz L                                    saiz S


                                                                saiz M
 Harga RM79 (tidak termasuk kos pos)

Wednesday, 20 April 2011

Tudung Sofiyya Eksklusif- chifon dwi tone 2 layer= rm45(tak termasuk kos pos)

Tudung Sofiyya Esklusif- lycra printed -rm39(tak termasuk kos pos)

available LP30.....
 LP 10 n LP 13 masih available..
LP 28 available
available LP22
available
available
available
available
semua tudung bersaiz M

Baju Kurung Warisan Anggun -ready stock SET 48

                kurung asli/susun tepi. material kain :washable jaquard 1Malaysia

                                            saiz  L                                 saiz M


                                          saiz   S                                    saiz M

                                                                saiz L
harga rm79 (tidak termasuk kos penghantaran).......
tq

Baju Kurung Warisan Anggun