Saturday, 16 July 2011

PETUA: menajamkan pisau

hah bg kita yg suka memasak ni pasti nak pisau tajam2 kan baru syok nak memotong bahan2... jadi kalo tiba2 pisau tu tumpul n takda pengasah... jgn risau... cuba tgk tingkap dapur tu kalo tingkap naco mudah lah... sebab apa mudah??? caranya: asah je pisau kat naco tu kedua2 belah... nah tgk hasilnyer pisau anda tajam serta merta.... mudah kan? kan?.......


P/s: ni  petua bg umah yg ada tingkap naco tu...... hehehehe

apam mushroom



try buat apam mushroom ni kat sekolah... dah ada order dr kawan rakan sekerja.... sebanyak 200 biji untuk besday anak dia.... tq pn fauzimah....

anda pun boleh order.... rm30=100 biji...ada inti stawberi, blueberry....

my new bf mr BM :)

hai... i sebenarnya dah lama teringin nak beli bread maker... kebetulan i jadi ahli cosway so ada breadmaker jenama empress... excited nak makan roti buatan sendiri... order BM ni lama gak... masa i bercuti di kl awal jun hari tu org cosway call my BM dah sampai;;;; happy\


ni lah bf baru saya... ahhhahha mr BM

dah siap bakar......sedapnyeeeeeeeeeeeee